Jouw persoonlijke kapper in Kaag en Braassem

Tijd voor een nieuwe coupe? Je haar laten verven of is het tijd voor de reguliere knipbeurt? Bij JS Hairdesign kan je dagelijks terecht voor een fijne behandeling. Wij zijn als kapper nabij Kaag en Braassem gevestigd en je kan dagelijks bij onze kapsalon terecht, dat door moeder en dochter gerund worden.

Onze kapsalon nabij Kaag en Braassem doet zich onderscheiden vanwege de huiselijke sfeer, een fijn welkom en knipbeurten geheel naargelang jouw wensen. Je kunt voor alles bij ons terecht. Of het nu even kort je haren bijwerken is of een volledig pakket, wat je wensen ook zijn, JS Hairdesign is waar je zijn moet. Als kapper in Kaag en Braassem gaan wij ook graag met jouw haar aan de slag.

 

Contact opnemen

Kappersabonnement

Een van onze mogelijkheden is dat je bij ons terecht kunt voor een abonnement. Wij hebben verschillende abonnementen waar je gebruik van kunt maken, zo kan dit een knipabonnement zijn voor kinderen of volwassenen, maar ook een abonnement gericht op het verven van je haar. Met zo’n abonnement kom je periodiek bij ons langs en wij zorgen dat je haar er weer op en top uitziet.

Ben je veel met je haar bezig en lijkt dit je wel wat? Dan vertellen we je er graag nog meer over. Daarvoor kun je contact met ons opnemen.

Allround kapsalon

JS Hairdesign is dé kapper in Roelofarendsveen dat gerund wordt door Jacqueline en Jaimy, moeder en dochter. En per 1 december uitbreiding van ons team met Kaylee. Dit brengt een unieke combinatie van jarenlange ervaring en een frisse wind, wat zorgt voor een fijne kapper waar je je altijd op je gemak voelt. Als allround kapper in Kaag en Braassem kun je voor alles bij ons terecht.

Normale knipbeurten, maar ook voor verven, styling of iets anders. Ga je trouwen? Heb je een bijzondere gelegenheid op komst of ben je op zoek naar inspiratie? Ook dan kan je bij onze kapsalon terecht, want wij bieden het totaalpakket en denken op een creatieve manier met je mee, zodat je precies krijgt wat je wenst.

 

Tarieven

Genieten bij de kapper

Als kapper in Kaag en Braassem vinden we het heel belangrijk dat je bezoek aanvoelt als een uitstapje. In de huiselijke sfeer van onze kapsalon geniet je van de gezelligheid en terwijl je wacht kun je natuurlijk een heerlijk kopje koffie of thee drinken en proeven van de sfeer. Gastvrijheid is bij JS Hairdesign als kapper in Kaag en Braassem heel belangrijk, want dan voel je je echt op je gemak.

Je zult het bezoekje aan de kapper gaan ervaren als een leuke break tussendoor en vanzelfsprekend volgen we precies wat je wilt. Je haren wassen, föhnen, verven, highlighten, lowlighten en nog veel meer, het kan allemaal. Wij staan dagelijks voor je klaar, dus kom zeker langs!

 

Contact opnemen