JS Hairdesign, jouw kapper in Roelofarendsveen

Een fijne knipbeurt ervaren moet een beleving zijn waar je je prettig bij voelt en waarbij je wens ook werkelijkheid wordt. Bij JS Hairdesign kan je terecht voor een fijne en gastvrije behandeling, waarbij wij al jouw wensen volgen. Wij zijn je persoonlijke kapper in Roelofarendsveen die je in al je wensen kan voorzien.

Van een simpele knipbeurt tot uitgebreid permanenten en van het stylen van je haar tot een bruidskapsel in orde maken. Wij zorgen altijd voor een schitterend resultaat in onze kapsalon nabij Kaag en Braassem. Breng een bezoekje aan JS Hairdesign en we weten zeker dat je zult genieten. Het is een leuk uitstapje waarna je je weer helemaal top voelt met je nieuwe kapsel.

 

Contact opnemen

Het totaalpakket

Als kapper in Roelofarendsveen willen we je het totaalpakket bieden. Je kunt dus voor alle soorten knipbeurten en haarbehandelingen bij ons terecht. In onze gezellige kapsalon geniet je van een kopje koffie of thee, terwijl we je haar alle aandacht schenken die het verdient. Het is genieten en je zult altijd tevreden zijn met het resultaat, want we volgen jouw wensen en denken natuurlijk creatief met je mee.

 

Heb je wat weinig tijd en moet het een snelle knipbeurt zijn, wij maken het voor je in orde. Ga je trouwen? Dan moet je natuurlijk schitteren op die belangrijke dag en wij zorgen ervoor dat je bruidskapsel oogverblindend is. Is het tijd voor een uitvoerige behandeling? Met ons totaalpakket zit je helemaal goed. Wat je wensen ook zijn, JS Hairdesign is jouw kapper Roelofarendsveen die het in orde maakt.

Profiteer met een abonnement

JS Hairdesign wordt gerund door Jacqueline en Jaimy Scheermeijer, moeder en dochter die samen met ervaring en een frisse jonge wind voor een unieke vibe in de kapsalon zorgen. Dit zorgt ervoor dat je je altijd op je gemak voelt in onze huiselijke omgeving waar je een en al gezelligheid zult ervaren.

Dit is alleen al een reden om een bezoekje te brengen aan JS Hairdesign, jouw kapper in Roelofarendsveen. Maar ook kun je bij ons profiteren met een abonnement. Dit hebben wij voor kinderen, volwassenen en voor het verven van je haar. Met zo’n abonnement kom je regelmatig bij ons langs en wij maken je haar voor je in orde terwijl je profiteert van een lager tarief.

De kapper in Roelofarendsveen bezoeken wordt daardoor nóg leuker!

 

Tarieven

Speciale wensen? Wij helpen je verder

Als je bijzondere wensen of creatieve ideeën hebt kun je ook bij ons terecht. Als allround kapper in Roelofarendsveen kunnen we je in al jouw wensen voorzien. Wij denken graag met je mee, zodat je naar volle tevredenheid onze kapsalon weer verlaat en zeker terug zal keren. Mocht je speciale wensen hebben, maak dat zeker kenbaar of informeer even naar de mogelijkheden.

We hopen je snel in onze kapsalon te mogen ontvangen voor een knipbeurt of een van onze andere behandelingen waar je gegarandeerd tevreden over zult zijn. De koffie of thee staat al voor je klaar bij JS Hairdesign, wij zijn jouw kapper in Roelofarendsveen.

Je kunt bij ons voor de deur parkeren. Kom je ook snel langs? Onze deur staat voor je open.

Contact opnemen