Jouw persoonlijke kapsalon in Kaag en Braassem

Een bezoekje aan de kapper moet niet even snel tussendoor, het moet een fijne ervaring en beleving zijn. Je moet je op je gemak voelen en je moet natuurlijk precies krijgen wat je wilt. Daarin doet JS Hairdesign zich als kapsalon in Kaag en Braassem onderscheiden. Wij zijn een kapsalon gerund door moeder en dochter wat ervaring en een frisse wind op een unieke manier samenbrengt.

Onze kapsalon nabij Kaag en Braassem bezoeken moet een fijn uitstapje zijn wat je graag doet. Je krijgt altijd een heerlijk kopje koffie of thee aangeboden. Terwijl je wacht of als je na je knipbeurt nog even blijft hangen, geniet je van de gezellige en huiselijke sfeer. Hiermee is de kapper niet langer een bezoekje, maar echt een ervaring waar je plezier aan beleeft.

 

Contact opnemen

Heren en dameskapsalon

Wij zijn een allround kapsalon in Kaag en Braassem voor heren en dames, jong en oud. Wij kunnen je helpen met een reguliere knipbeurt, maar ook het totaalpakket aanbieden. Denk dan aan permanenten, wassen, föhnen, verven, spoelen en ga zo maar door. Daarnaast is jong ook echt jong, zo knippen wij kinderen vanaf 0 jaar en natuurlijk staan wij ook klaar voor eenieder op leeftijd.

Wij zijn er voor iedereen en wij volgen nauwgezet de wensen van al onze klanten. Dit maakt ons tot de allround kapper in Kaag en Braassem waar iedereen terecht kan. Als team van moeder en dochter zijn wij creatief, denken we met je mee en zorgen we altijd voor een schitterend resultaat. Of dat nu een normale knipbeurt betreft of een speciale behandeling voor bijvoorbeeld een trouwerij. Wij zijn jouw specialistische kapper in Roelofarendsveen!

Maak gebruik van onze abonnementen

Moet je geregeld naar de kapper? Dan kunnen de kosten best oplopen, maar daar hebben we iets moois op gevonden. Je kunt bij onze kapsalon nabij Kaag en Braassem een abonnement afsluiten, waarmee je op periodieke basis langs kunt komen en van een knip- of verfbeurt geniet. Je kan altijd bij ons terecht en het mooiste van dit abonnement is dat je natuurlijk voordeliger uit bent. Dit scheelt je dus mooi in de portemonnee!

Een abonnement kun je bij ons in de kapsalon nabij Kaag en Braassem afsluiten, maar ook kun je dit telefonisch of per mail doen. Wil je eerst liever wat meer weten? Neem dan contact met ons op, wij informeren je graag over de mogelijkheden en voorwaarden.

 

Tarieven

Kom bij ons langs

We nodigen je uit om bij ons langs te komen in onze kapsalon nabij Kaag en Braassem. Ervaar zelf de fijne huiselijke sfeer en de gezelligheid, je zult je er gelijk thuis voelen. Je kunt bij ons voor de deur parkeren, je geniet van een lekker kopje koffie of thee en wij maken je haar helemaal tip top in orde.

Voor kleine en grote knipbeurten, styling, bruidskapsels of andere speciale gelegenheden, wij zijn jouw adres voor een fijne behandeling. JS Hairdesign staat dagelijks voor je klaar. Kom je ook snel langs? Onze deur staat voor je open. Liever een afspraak maken? Dat kan natuurlijk ook! We kijken uit naar je bezoek.

 

Contact opnemen